PRECOFAB

Bij Precofab bouwen wij ecologisch verantwoord aan duurzame woonoplossingen voor zowel vast als recreatief gebruik! Hieronder zie je wat wij doen in ecologisch verantwoorde bouw en hoe wij u hiermee verder kunnen helpen!

Precofab & Ecologisch verantwoord bouwen

WhatsApp Image 2021-07-03 at 19.30.23 (2)

Circulaire bouw

62b0bff8-3217-4ef4-9bf6-50b733d97300

Timmerfabriek Kraft heeft haar blik op de toekomst, met Precofab is zij bewust van de noodzaak voor een circulaire economie. Met de voorkeur voor Circulaire woningbouw draagt zij bij aan een duurzame wereld die fossiele grondstoffen niet langer uitput en enkel oneindig te verkrijgen grondstoffen wenst te gebruiken. Met Precofab past Timmerfabriek Kraft dan ook Circulaire Bouw bij elke mogelijkheid toe waar dat wenselijk is. Zo kunnen reststoffen weer opnieuw worden ingezet, is elke Precofab woning eenvoudig terug te brengen naar de grondstof en daarmee terug de natuur in.

Met modulaire bouw wordt bedoeld dat bouwwerken in vaste delen in de fabriek geproduceerd worden. Deze vaste bouwdelen hebben dezelfde aansluiting waardoor een bouwwerk in delen kan worden opgebouwd en samengesteld kunnen worden. Zo zijn de delen standaard, maar is het eindresultaat uniek, door de bouwdelen naar de wensen van de klant te combineren krijgt elke afnemer een unieke woning naar eigen smaak. En dat met één en hetzelfde product.

Modulaire Bouw

b4b6b31f-ed49-4d5c-a9ea-06406ab9d2de

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Precofab

blokhut interieur