Circulaire producten

De grootste voordelen van circulaire producten in de recreatiesector zijn het behoud van waarde, de hoge kwaliteit, geen grondstofverspilling en minder milieubelasting waardoor het een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Bij Precofab gaan we in de circulariteit van onze producten niet alleen het enkelvoudige gebruik van grondstoffen tegen maar ook het overtollige afvalprobleem wordt tegengegaan. Wij kiezen er bij onze producten namelijk ook voor om reststoffen opnieuw in te zetten om zo verspilling te voorkomen en kan iedere accommodatie teruggebracht worden naar de oorspronkelijke grondstof.

Modulaire bouw

Het modulair bouwen zien we vaker terugkomen in de bouw van, met name, vakantiewoningen. De bouwtijd is hiermee sneller en men is minder afhankelijk van ingehuurde specialisten. Modulaire bouw houdt bij ons in dat wij in onze fabriek modules maken die op elke gewenste locatie bevestigd kunnen worden tot één geheel en zijn dan ook direct gebruiksklaar. Wij leveren dankzij modulaire bouw rendabele (recreatie-)woningen en gebouwen die volledig naar ieders wens ingedeeld kunnen worden.

Snelle levering

Last minute op zoek naar bijzondere accommodaties of privé sanitair voor uw locatie? Onze levertijden zullen u verrassen.

Bekijk onze diensten

Persoonlijk advies

Om ons nog beter te leren kennen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Maatwerkoplossingen

Met een maatwerkoplossing van Precofab kiest u bewust voor modulair, circulair en ecologisch verantwoorde bouw die geheel aansluit bij uw wensen.

Bekijk onze accommodaties