Small Pod een uniek recreatieverblijf

Het kleinste model in het Precofab-assortiment, maar uiterst functioneel. Met een oppervlakte van 16m2, en het behoud van volledige functionaliteit, kunnen gasten genieten van het comfort. Vanwege de kleine ruimte die deze oplossing nodig heeft kunt u het plaatsen waar u maar wilt.

Meer informatie
Bekijk sfeerbeelden

Over ons

Modulaire bouw en de circulariteit van producten zijn steeds grotere gespreksonderwerpen wanneer er gekeken wordt naar het ontwikkelen van nieuwe belevingsrecreatie.

Bij Precofab zijn dit kernwaarden bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van nieuwe accommodaties en hopen wij een voorbeeldfunctie te zijn voor de rest van de sector.

Over onze accommodaties

Veiligheid
Onze huizen voldoen aan de Europese eisen die zijn opgenomen in de norm EN 1647. We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit, waar we het volste vertrouwen in hebben.

Geventileerde gevel
Het geventileerde gevelsysteem beschermt het interieur, voorkomt dat warmte ontsnapt en zorgt voor de benodigde dichtheid van de woning. Het voorkomt dat regenwater in de isolatie binnendringt en helpt ook om waterdamp te verwijderen die van binnen naar buiten het huis migreert.

Gepersonaliseerd interieur
Een aantal opties voor extra uitrusting en interieurontwerp geven u de mogelijkheid om uw huis in te richten volgens uw verwachtingen en behoeften.

Breed scala aan modellen
We bieden een breed scala aan modellen in verschillende maatvarianten.

Neem contact op

Neem contact op