Prive Sanitair een luxe toevoeging

Onze sanitaire units sluiten naadloos aan op de trend van Glamping en het luxe kamperen. Het is de perfecte oplossing om de luxe campinggast net dat beetje extra service en comfort te bieden.

Meer informatie
Bekijk de mogelijkheden

Luxe Sanitair

Bij Precofab produceren en leveren wij volwaardige belevingsrecreatie van hoge kwaliteit. Uiteraard horen daar prive sanitaire units bij.. 

De materialen die zijn gebruikt bij deze modules zorgen ervoor dat u er een geruime tijd van kunt genieten. De ruime keus in opties zorgt ervoor dat er altijd iets voor u bij zit!

Over onze Prive Sanitaire oplossingen

Onze Sanitaire units zijn de perfecte oplossing om uw luxe campinggast net dat beetje extra service en comfort te bieden.

Op camper- en caravanplaatsen kunt u de units plaatsen als exclusieve douche- en toiletcabine. Zo hoeft uw gast niet meer naar de centrale hokken, maar heeft hij alles voor zichzelf.

De Sanitaire units kunt u op meerdere manieren geleverd krijgen. Dit kan met enkel een toilet en wasbak, maar ook in combinatie met een douchecabine & gootsteen aan de buitenzijde voor bijvoorbeeld de afwas.

Daarnaast zijn bij ons altijd maatwerk oplossingen mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op
Rondo recreatieverblijf toilet

Neem contact op