PRECOFAB

Precofab

Blokhut Precofab

Hier treft u ons assortiment in ecologisch verantwoorde prefab-belevingsrecreatie. Wij produceren en leveren standaard vier typen belevingsrecreatie, maar kunnen dankzij onze flexibele dienstverlening ook met u een op maat gemaakte oplossing ontwerpen.

Onze vier standaardmogelijkheden bestaan uit:
– Natural Bungalow & Tent (Primeur vanaf 16-07-2021!)

– Tourable Facilities  
– Rondo – Lodges of Fun 
– Tree Houses (Binnenkort!)

Onderaan deze pagina treft u een uitgebreide beeldimpressie van onze belevingsrecreatie!

Onze Natural Bungalow & Tent is een innovatief recreatieverblijf, waarbij de slaapkamers als uitgeklapte tent in verbinding staan met de bungalow die als basis geldt. Zo ontspant uw gast overdag in het comfort van een bungalow en overnacht uw gast met de romantiek van het kamperen in een tent. De Natural Bungalow & Tent is standaard voorzien van compleet interieur, keuken en badkamer. De bedden zijn vast gemonteerd in tent en zijn op maat gemaakt. Geheel naar uw wens dus! Uiteraard zijn er bij ons maatwerk oplossingen in dit ontwerp mogelijk. 

 
Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. De wereldprimeur van dit ontwerp volgt 16 juli 2021! Dit eigen ontwerp van Precofab in samenwerking meet Yuri Design is beschermd en exclusief bij ons verkrijgbaar! 
 
Investeert in u in vastgoed en zoekt u naar nieuwe mogelijkheden op gebied van recreatie? De Natural Bungalow & Tent behaalt een gemiddeld jaarlijks rendement van circa 20%! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij uw investering. 
 
Al onze Natural Bungalow & Tent worden circulair, modulair en ecologisch verantwoord gebouwd en geleverd. Zie voor meer informatie ook de Kracht van Precofab!

Natural Bungalow & Tent - Showcase 16 juli!

Precofab-38-2

Tourable Facilities

6887461c-7120-494a-b7c2-9f901988e6b1

Onze Tourable Facilities zijn de perfecte oplossing om uw luxe campinggast net dat beetje extra service en comfort te bieden. Op camper- en caravanplaatsen kunt u de Tourable Facilities plaatsen als exclusieve douche- en toiletcabine. Zo hoeft uw gast niet meer naar de centrale hokken, maar heeft hij alles voor zichzelf. De Tourable Facilities kunt u op meerdere manieren geleverd krijgen. Dit kan met enkel een toilet en wasbak, maar ook in combinatie met een douchecabine & gootsteen aan de buitenzijde voor bijvoorbeeld de afwas. Daarnaast zijn bij ons altijd maatwerk oplossingen mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen! 

 
De Tourable Facilities zijn ook uitstekende investeringskansen voor u! Het gemiddelde jaarlijkse rendement van de Private Facilities ligt op zo’n 43%! Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag uw investering mogelijk. 
 
Al onze Tourable Facilities worden circulair, modulair en ecologisch verantwoord gebouwd en geleverd. Zie voor meer informatie ook de Kracht van Precofab!

Met de Rondo – Lodges of Fun haalt u een uniek ontwerp op uw park waar uw gast ongestoord kan genieten. De Rondo dankt zijn naam aan de unieke vorm. Dit recreatieverblijf wordt standaard geleverd met badkamer keuken en een prachtige veranda die volledig met de vorm van de bungalow meegaat. Dankzij de compactheid van het ontwerp biedt dit ruimte voor extra gasten op uw park, zonder dat het de luxe voor uw gast verliest. Een verblijf wat uw gast niet snel zal vergeten!

 
De Rondo biedt ook investeringskansen. Door te investeren in de Rondo kunt u een jaarlijks rendement van wel 24% behalen! Wilt u meer informatie over investeren in de Rondo – Lodges of Fun? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag. 
 
Al onze Rondo – Lodges of Fun worden circulair, modulair en ecologisch verantwoord gebouwd en geleverd. Zie voor meer informatie de Kracht van Precofab!

Rondo - Lodges of Fun!

62b0bff8-3217-4ef4-9bf6-50b733d97300

Tree Houses & Tiny Houses- Binnenkort beschikbaar!

Binnenkort in ons assortiment, maar nu al hier te bewonderen… Tree Houses en Tiny Houses! Uw gast een echt unieke ervaring bieden kan met de Tree Houses van Precofab. De naam van dit unieke ontwerp zegt het allemaal: overnachten in een full-service boomhut, inclusief keuken, douche en toilet! Laat de dromen van uw gasten uitkomen dankzij de Tree Houses. Onze Tiny Houses zeggen alles al met de naam die ze hebben. Verbeeld uzelf wat de mogelijkheden zijn!

 
Al onze Tree Houses en Tiny Houses worden circulair, modulair en ecologisch verantwoord gebouwd en geleverd. Zie voor meer informatie de Kracht van Precofab! 
 
Informatie over investeringsmogelijkheden komen binnenkort online!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact

8d1a3328-e9ea-4272-94ca-bb6975450252