Recreatie

Recreatie

Precofab heeft al ruim 20 jaar ervaring betreft het bouwen in de recreatie branche. Met de huidige tijd is er steeds meer vraag naar luxe voor de gast. Precofab speelt altijd in op de vraag uit de markt. Precofab kan met korte lijnen en eigen timmerfabriek hoge kwaliteit snel leveren. Op dit moment is de vraag naar hotel lodges en privé sanitair het grootst.

Recreatie woning privé sanitair
Hotel Lodge

Hotel Lodge

Wij denken met onze hotel lodge de oplossing te bieden voor de zakelijke klant. Op de ruimte vanéén accommodatie twee, tot zelfs drievolwaardige en luxe hotel kamers onder één dak. De hotel lodge bestaat uit een single, dubble of triple hotelkamer Met onze eigen ontwerpafdeling kunnen wij samen met onze klant tot een persoonlijke oplossing komen.

Bekijk ons aanbod hotel lodges
Privé sanitair

Privé sanitair

Vanuit de vraag naar luxere camping plekken is de vraag naar privé sanitair ongekend hoog. Van de gecombineerde oplossingen tot een luxe privé sanitair hebben wij de oplossing. Van een volledige luxe badkamer per kampeerplek of een verzamelgebouw met gesplitste toilet en douche mogelijkheden zijn wij niet onbekend.

Bekijk ons aanbod privé sanitair
Eigen timmerfabriek
Uniek
Kwalitatief