Over ons

Precofab is een One-Stop-Shop. Dit betekent dat wij niet alleen produceren, maar ook monteren, afbouwen, afwerken en de inrichting volledig kunnen verzorgen. Doordat wij multidisciplinair samenwerkingen zoeken kunnen wij altijd een volwaardig product van hoge kwaliteit opleveren.

Het team
Missie en visie

Circulaire producten

De grootste voordelen van circulaire producten in de recreatiesector zijn het behoud van waarde, de hoge kwaliteit, geen grondstofverspilling en minder milieubelasting waardoor het een positieve bijdrage levert aan de maatschappij.

Modulair bouwen

Ook het modulair bouwen zien we vaker terugkomen in de bouw van, met name, vakantiewoningen. De bouwtijd is hiermee sneller en men is minder afhankelijk van ingehuurde specialisten.

Rondo recreatieverblijf binnen bank bed
Precofab uitbouw

Het leveren van circulaire en modulaire rendabele (recreatie-)oplossingen en uitbouwen die volledig naar ieders wens ingedeeld kunnen worden.

Bij Precofab gaan we in de circulariteit van onze producten niet alleen het enkelvoudige gebruik van grondstoffen tegen maar ook het overtollige afvalprobleem wordt tegengegaan. Wij kiezen er bij onze producten namelijk ook voor om reststoffen opnieuw in te zetten om zo verspilling te voorkomen en kan iedere accommodatie teruggebracht worden naar de oorspronkelijke grondstof.

Missie

Precofab

De visie van Precofab is om in capaciteit en bouw zo sterk mogelijk te verduurzamen. 
 
Modulaire bouw en de circulariteit van producten zijn steeds grotere gespreksonderwerpen wanneer er gekeken wordt naar het ontwikkelen van nieuwe belevingsrecreatie. Bij Precofab zijn dit kernwaarden bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van nieuwe accommodaties en hopen wij een voorbeeldfunctie te zijn voor de rest van de sector.

Visie

Precofab