PRECOFAB

Iedere aankoop bij ons is voorzien van de Kracht van Precofab! Wij zorgen ervoor dat ieder product op dezelfde wijze en met dezelfde passie voor u gemaakt wordt. Onder de kracht van Precofab verstaan wij:

  • Modulair
  • Circulair
  • Ecologisch verantwoord
  • Flexibele dienstverlening
  • Just-in-Time Delivery
  • One-Stop-Shop
 

Onze kracht

Precofab Logo
Precofab is gespecialiseerd in modulaire bouw. Voor iedere woon- recreatie of bedrijfswens kunnen wij de juiste oplossing voor u vinden. Modulaire bouw houdt in dat wij in onze fabriek modules maken die op uw locatie bevestigd worden tot één geheel als gebouw en zijn direct gebruiksklaar! Wij leveren dankzij modulaire bouw rendabele (recreatie-)woningen en gebouwen die volledig naar uw wens ingedeeld kunnen worden.
 

Modulair

PHOTO-2019-09-23-23-23-51-1

Circulair

Precofab gelooft in een circulaire economie waarbij wij het oog op de toekomst hebben gericht. Dankzij onze voorkeur voor circulaire bouw dragen wij bij aan een duurzame wereld. Wij richten ons uitsluitend op grondstoffen die oneindig gebruikt kunnen worden en mijden bij voorkeur fossiele grondstoffen. Precofab kiest ervoor om reststoffen opnieuw in te zetten om zo verspilling te voorkomen en kan iedere woning teruggebracht worden naar de oorspronkelijke grondstof. Zo kan deze ook terug de natuur in.
 
Dankzij het modulair en circulair bouwen maakt Precofab het verschil. Wij dragen bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk in de bouw en zijn hiermee een voorbeeld voor andere producenten en aannemers. Met uw keuze voor Precofab kunt u erop vertrouwen dat uw aanschaf een bijdrage levert in het behoud van onze planeet.
 

Ecologisch verantwoord

Flexibele dienstverlening

tools-498202_1920
Met Precofab kiest u voor uzelf. Wij passen onze dienstverlening aan op uw wensen. Afhankelijk van de opdracht kunnen wij een woning binnen 10 dagen produceren in onze professionele timmerfabriek. Onder genot van een kop koffie of thee zijn alle mogelijkheden en wensen bespreekbaar en zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening afgesteld wordt op uw verwachtingen.
 
Met Just-in-Time Delivery kiezen wij voor extra service als de tijd voor u begint te dringen. Op korte termijn een goede prefab-oplossing nodig? Wij kunnen waar nodig opschalen om zo ‘just in time’ u te voorzien van een passend product. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij op de juiste momenten schakelen en hebben we altijd een passende oplossing.
 

Just-in-Time Delivery

clock-3179167_1920

One-Stop-Shop

Precofab Logo
Precofab is een One-Stop-Shop. Dit betekent dat wij niet alleen produceren, maar ook monteren, afbouwen, afwerken en inrichting volledig kunnen verzorgen voor u. Doordat wij multidisciplinair samenwerkingen zoeken kunnen wij altijd een volwaardig product van hoge kwaliteit opleveren.
 

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Precofab

chairs-2181994_1920