PRECOFAB

Een dakkapel is een uitbouw van het schuine dakvlak. Hiermee creëert u een aanzienlijke verbetering van de bruikbare oppervlakte op deze plek. Onze dakkapellen worden, afhankelijk van uw situatie, op traditionele wijze gebouwd of prefab geplaatst. Wij streven hiermee altijd naar het beste resultaat voor u. Een dakkapel van Precofab is in de typen A, B, C en D verkrijgbaar. Het ontwerp van de dakkapel laten wij aansluiten op uw wens en wordt voor u op maat gemaakt.

Dakkapellen

108_0847

Typen dakkapellen

dakkapel

We onderscheiden onze dakkapellen in de vier typen A, B, C en D. De verschillende typen hebben te maken met de keuze voor het kozijn dat in de dakkapel gebruikt wordt. Al onze typen maken gebruik van verdiepte kunststofkozijnen. 

 
Type A maakt gebruik van één draaikiepraam en één vast raam. Type B beschikt over twee draaikiepramen en heeft één vast raam. Type C lijkt op een verdubbeling van het Type A. Aan het blinde scheidingsstuk in het midden zit aan weerszijden een draaikiepraam en een vast raam. Tot slot hebben we Type D waar drie draaikiepramen en twee vaste ramen in zitten met daarbij een blind scheidingsstuk. 
 
Bij Precofab slaan wij geen enkele uitdaging af en daarmee staan wij altijd open voor andere suggesties van uw kant. Hiermee gaan we samen op zoek naar een maatwerk oplossing voor u. Na een eerste gesprek waarin wensen en mogelijkheden worden uitgewisseld gaan we aan de slag met een maatwerk tekening en ontwerp met bijbehorende offerte. Ook zijn er voor onze vier typen maatwerkoplossingen mogelijk, bijvoorbeeld in afwerking. Wij streven bij iedere dakkapel naar een resultaat wat minimaal onderhoud behoeft en maximaal woongenot oplevert!
Bij Precofab maken we gebruik van houtskeletbouw voor onze prefab dakkapellen. Nadat de bouw van uw dakkapel in onze professionele timmerfabriek is afgerond maken we een afspraak voor montage. We streven er altijd naar om dit op dezelfde dag klaar te krijgen, zodat u er direct van kunt genieten. Voor meer informatie over onze manier van werken met houtskeletbouw, zie de pagina over houtskeletbouw! Wilt u meer weten over de Kracht van Precofab? Zie dan onze pagina over de Kracht van Precofab, onder het kopje Over Ons!

Iedere dakkapel wordt vakkundig, modulair en circulair volgens de Kracht van Precofab voor u geproduceerd en gemonteerd!
 

Montage & Techniek van dakkapellen

20062011132

Isolatienormen

dakkapel

edere dakkapel uit onze timmerfabriek is gemaakt volgens de hoogste geldende isolatienormen. Met een dakkapel van Precofab kiest u bewust voor een duurzame oplossing die het wooncomfort voor u vergroot. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in prefab, kozijnen, dakkapellen en verblijfsrecreatie bieden wij te allen tijde een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing.

In de fabriek maakt zij verschillende soorten prefab bouwdelen, van gevelelementen, dakelementen en alles wat daartussen zit en bij hoort. 
 
Zo kunnen zij niet alleen de losse elementen toe te passen maar ook complete woningen of andere bouwwerken realiseren.