Capri een uniek recreatieverblijf

Capri is het vlaggenschipmodel van Precofab. Het ongekende design maakt vanaf het eerste moment indruk. De moderne gevel in combinatie met een schuin door het dak snijdend raam verheft dit model tot de top van vernieuwende architectuur. Capri betekent luxe en prestige. Een bovengemiddeld model en een bron van trots.

Meer informatie
Bekijk sfeerbeelden

Over ons

Modulaire bouw en de circulariteit van producten zijn steeds grotere gespreksonderwerpen wanneer er gekeken wordt naar het ontwikkelen van nieuwe belevingsrecreatie.

Bij Precofab zijn dit kernwaarden bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van nieuwe accommodaties en hopen wij een voorbeeldfunctie te zijn voor de rest van de sector.

Over onze accommodaties

Veiligheid
Onze huizen voldoen aan de Europese eisen die zijn opgenomen in de norm EN 1647. We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit, waar we het volste vertrouwen in hebben.

Geventileerde gevel
Het geventileerde gevelsysteem beschermt het interieur, voorkomt dat warmte ontsnapt en zorgt voor de benodigde dichtheid van de woning. Het voorkomt dat regenwater in de isolatie binnendringt en helpt ook om waterdamp te verwijderen die van binnen naar buiten het huis migreert.

Gepersonaliseerd interieur
Een aantal opties voor extra uitrusting en interieurontwerp geven u de mogelijkheid om uw huis in te richten volgens uw verwachtingen en behoeften.

Breed scala aan modellen
We bieden een breed scala aan modellen in verschillende maatvarianten.

Neem contact op

Neem contact op